Recenze našich

zákazníků

 

Zpětná vazba nás posouvá dál

Zde si přečtete recenze našich zákazníků, které jsme obdrželi na email, recenze firmy na Goggle nebo ze serveru Poptávej.cz. Recenze nejsou smyšlené ani upravované. Kopírujeme je na tuto stránku tak, jak jsme je obdrželi.

Moc Vám děkuji za kuchyň, opravdu se povedla nad naše očekáváni!! Manželka je z ní hotová 👍 opravdu skvělá práce!

Evgeny S.

21.7.2021

Od společnosti FajnWOOD máme zhotovenou postel a toaletní stolek pro dceru. Jsme maximálně spokojeni jak s kvalitou materiálu, tak s provedením. Komunikace s FajnWOOD je rychlá, příjemná, ve všem vyjdou vstříc. Doba dodání i montáž rychlá. Výsledek je nad očekávání, velmi precizní a profesionální práce. Mohu vřele a všem doporučit, budete rozhodně spokojeni 🙂 

Judita H.

9.8.2021

Jsem velice spokojena s prací firmy Fajnwood. Nechala jsem si u nich vyrobit postel na základě specifického zadání. Pán, který přisel instalovat postel, byl moc slušný a šikovný a postel nám slouží velmi dobře. Zkušenost byla tak dobrá, že jsme si u této firmy objednali i výrobu vestavěné skříně a ta je taky velice dobrá a kvalitní. Doporučuji!

Katarína K.

10.2.2021

Byla jsem velice spokojena až nadšena s firmou Tomáše Beneše. Vše proběhlo ode dne změření až do slíbeného termínu na den. Takže 100 % spokojenost. Určitě doporučím a s radostí bych použila dalších jejich služeb.

Vendula V.

31.10.2019

Od firmy jsme objednávali velmi atypické skříňky a psací stůl. S návrhem, přistupem i realizací jsme byli maximálně spokojeni. Cena byla adekvátní, návrh byl přesně podle našich představ a celá montáž byla velmi kvalitní. Avizovaný termín byl také dodržen. 

Jakub K.

2.9.2021

Takovou řemeslnou práci bych si představoval. Bez jakýchkoliv připomínek. Mohu firmu jedině doporučit.

Ing. Jaroslav K.

7.10.2020

Maximální spokojenost s panem Benešem. Od prvního kontaktu slušné a férové vystupování a to až po dodání krásné a kvalitní skříně. Bylo dodrženo vše, na čem jsme se domluvili. Nebyly účtovány žádné vícepráce nebo poplatky jak se říká “s hvězdičkou”. Budeme chtít ještě další nábytek. Děkujeme.

Michal P.

23.6.2020

Dnešního dne (7.11.2019) došlo k realizaci mojí žádosti o menší inovaci kuchyně, které se ujala firma Tomáš Beneš. Tuto firmu mohu vřele doporučit a to pro velmi solidní jednání už při zaměřování, dodržení slíbeného termínu až po samotnou odvedenou práci. Tímto děkuji i Poptávej.cz, přiznávám, že bez jejich rychlé pomoci by se můj malý sen těžko uskutečnil.

Jiřina T.

8.11.2020

Dobrý den,

chtela bych moc poděkovat za realizaci ložnice, vypadá krásně, mám z ní opravdu radost 🙂

O chlapech jsme ani nevěděli, byli moc příjemní a krásně po sobě uklidili 👏

Kateřina T.

11.9.2021

Dobrý večer,

 

chtěla jsem Vám moc poděkovat za výrobu skříně, je luxusní!!!

Byla jsem i velmi mile překvapená z Vašich spolupracovníků, kteří zvládli montáž na jedničku, začištěné spáry, vše po sobě uklidili…skoro to vypadalo, že v naší ložnici nikdo nebyl 😉 samozřejmě tam po nich zůstal velký kus práce!

Přeji hodně dalších spokojených zákazníků, rádi se na Vás znovu obrátíme.

Petra Z.

11.10.2021

Byla jsem velmi spokojená, termín dodržel, bylo to velmi rychlé, všechno na čem jsme se domluvili klaplo. Byl to fofr, cenově dostupné, opravdu nebyl jediný zádrhel.

Jana V.

18.3.2020

Napište nám

Že chcete novou kuchyň, ložnici,

dětský pokoj, obývák…

Zavolejte

+420 720 107 046

Kontaktní formulář

1 + 4 =

Kde nás najdete

U Rybníka 13, 25091, Zeleneč

Kdy nás zastihnete

PO-PÁ 7:00-17:00

(vždy po předchozí dohodě)

kam nám můžete napsat

info@fajnwood.cz

kde nás uslyšíte

+420 720 107 046

FajnWOOD s.r.o. Sídlo: Přístavní 1423/33, Praha, 170 00, IČ: 09612980, DIČ: CZ09612980